Preguntes freqüents sobre el coronavirus

Foto

1.- Dubtes generals sobre temes de salut

Si tens dubtes generals en relació amb temes de salut consulta la Informació actualitzada del Departament de Salut: COVID-19

2.- Preguntes freqüents sobre el coronavirus en l'àmbit laboral

Preguntes més freqüents de l’àmbit laboral relacionades amb el coronavirus i la seva afectació que hem elaborat des de CCOO de Catalunya.

INFORMACIÓ D’ÀMBIT LABORAL DAVANT SITUACIONS DE RISC PEL CORONAVIRUS (COVID-19)

Des de CCOO, donem resposta sobre les implicacions laborals, de Seguretat i Salut i Seguretat Social davant la detecció de COVID-19 causada pel nou coronavirus SARS-CoV-2.

En l'àmbit laboral

CCOO entén que l'empresa hauria d'executar mesures preventives de caràcter organitzatiu - laboral. A manera de recomanació podríem indicar una sèrie de consideracións a tenir en compte de manera prèvia i cautelar a qualsevol acció desproporcionada, com:

1. Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que poden produir-se per l’efecte del coronavirus SARS-COV-2

En l'àmbit de la salut laboral

 

Consultes laborals concretes sobre el coronavirus

Per a consultes laborals concretes relacionades amb el coronavirus omple aquest formulari i tindràs una resposta el més aviat possible.

   Formulari de consultes sobre el coronavirus »  

Consulta el següent link per a informacions generals de relacions laborals i actualització de les normatives relacionades amb el coronavirus tens tota la informació actualitzada

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies