Oposicions docents: Llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, i modificació dels nomenaments de tribunals**

El Departament d’Educació ha publicat dues resolucions en referència al proper concurs d’oposició. CCOO Educació va reiterar en la reunió de la mesa de negociació del 10 de juliol, en la necessitat d’ajornar aquest procés d’oposicions davant la incertesa de la seva realització amb garanties. Tot i això, el Departament manifesta la seva voluntat de mantenir el calendari d’oposicions segons el previst.

Clica damunt per accedir a l’informació:

RESOLUCIÓ EDU/1662/2020, de 9 de juliol, per la qual es declara aprovada la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.

Recorda que pots consultar el llistat en l’adreça web: http://tauler.gencat.cat

RESOLUCIÓ EDU/1661/2020, de 8 de juliol, per la qual es modifica la Resolució EDU/1452/2020, de 18 de juny, per la qual es nomenen els tribunals del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.