Llista provisional d’aspirants admesos i exclosos a les oposicions docents

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Llista provisional d’aspirants admesos i exclosos a les oposicions docents

El Departament d’Educació ha publicat la resolució per la qual s’aprova la llista provisional d’aspirants admesos i exclosos a la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent.

La llista està publicada al taules d’anuncis de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, e-Tauler (http://educacio.gencat.cat), així com a la pàgina d’Internet: educació.gencat.cat / Professors / Oposicions / Ingrés i accés a cossos docents, a la qual es pot accedir mitjançant el número identificador de la sol·licitud de cada aspirant.

Els aspirants que figurin com a exclosos en la llista provisional poden formular les reclamacions que creguin oportunes, davant la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini de deu dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució al Tauler d’anuncis de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya e-Tauler.

Només si el motiu de l’exclusió és no haver realitzat el pagament dels drets de participació quan s’havia al·legat un motiu per estar-ne exempt o per tenir alguna bonificació i que aquesta no s’hagi acreditat, o si el motiu d’exclusió és per haver realitzat un pagament per un import inferior al que corresponia, s’ha de sol·licitar una carta de pagament al Consorci d’Educació de Barcelona, a la Oficina d’Atenció al Ciutadà de Girona o al servei territorial que s’ha assenyalat a la sol·licitud com a preferent per fer les proves i, amb aquesta carta, fer el pagament, dins del termini esmentat al paràgraf anterior, mitjançant transacció electrònica a través de la pàgina d’internet: educacio.gencat.cat / Professors / Oposicions / Ingrés i accés a cossos docents, o bé utilitzant els terminals ServiCaixa.

En cas que l’interessat no esmeni el defecte que hagi motivat la seva exclusió dins del termini esmentat, se’l tindrà per desistit de la seva sol·licitud.

El fet de figurar en la llista provisional d’admesos no implica el reconeixement a les persones interessades de la possessió dels requisits que exigeix la base 2 de l’annex 1 i la base 2 de l’annex 2 de la Resolució. EDU/17/2020, de 13 de gener.