Novetats de la borsa de treball

S’ha publicat una Resolució amb data 5 de juliol de 2020. Es tracta d’una refosa de les bases que recullen en un sol document les modificacions que s’han produït en aquests últims anys. La podeu consultar també a l’apartat “Normativa”.

S’ha publicat una altra Resolució amb data 8 de juliol de 2020 perquè les persones participants de la borsa de treball, de qualsevol categoria, puguin ampliar els àmbits geogràfics i els horaris.  El termini per fer les modificacions  que us interessin va del 9 al 24 de juliol.

Les persones que esteu treballant però no consteu a la borsa perquè en el seu moment no vau poder confirmar, és molt important que ara participeu en l’actualització dels àmbits geogràfics i horaris, per tal de normalitzar la vostra situació.

Posteriorment, a finals de juliol, el Departament procedirà a l’actualització de la borsa, és a dir, sumarà el temps treballat (fins a 30 de juny) que li correspon a cadascú. Per evitar reclamacions posteriors, haureu de comprovar que sigui correcte (0,01 punts per dia treballat, sense límit de puntuació màxima).

També us informem de la publicació de la Resolució EDU/1561/2020, d’1 de juliol  per la qual es fa pública la relació de persones habilitades per desenvolupar funcions de la categoria professional d’educador/a d’educació especial en centres públics.  

PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DE NOVES PLACES DE LES CATEGORIES D’EEE, TIS I FISIOTERAPEUTES Consulteu aquí

Un cop actualitzada la borsa es procedirà a l’acte d’adjudicació telemàtic. És important fer les modificacions geogràfiques que considereu per tal de poder optar a places dels territoris que no teníeu previstos.

Les places resultes d’aquests actes d’adjudicacions s’oferiran posteriorment a partir del número d’ordre convocat actualment.