Gràcies a la pressió de CCOO, de la resta de sindicats i del col·lectiu d'afectats per la borsa 04/19 a 03/20, finalment el Departament ha acceptat permetre que el personal que es va apuntar a la borsa de treball docent des de l'abril 2019 fins al 14 de març del 2020 i que té serveis prestats participi en les adjudicacions d'estiu i, per tant, tinguin la possibilitat d'aconseguir una vacant pel curs 2020/21.

Hem rebut una notificació (que sortirà publicada en breu) del Departament informant "que a la convocatòria d'adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2020-2021 ja està previst incloure la participació del personal de la borsa de treball de personal docent que ha prestat serveis i que té els requisits, és a dir que també està inclòs el personal que ha accedit a la darrera convocatòria d'accés a la borsa de treball i que compleixen aquests requisits, tal com podreu comprovar en la resolució d'adjudicacions provisionals".

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies