Ja al DOGC l’increment retributiu pel 2020 i el retorn del 60% de la paga del 2013

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat el 13 de febrer el DECRET LLEI 3/2020, d’11 de febrer, sobre l’increment retributiu per a l’any 2020 per al personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Aquest decret contempla l’increment retributiu per l’any 2020, que també és d’aplicació per a les treballadores i treballadors de l’escola concertada, i que és fruit dels acords signats per CCOO amb el Govern de l’Estat.

Igualment es recull la devolució del 60% de la paga de 2013 que ens van retallar, en compliment de l’acord signat amb el Govern de la Generalitat arran de la convocatòria de vaga a tota la funció pública que vam protagonitzar CCOO el desembre del 2018.

El Decret no explicita la data en què es cobrarà l’increment retributiu ni el retorn del 60% de la paga (que es produirà en un sol pagament). CCOO van demanar a la Mesa General que es fessin efectius els pagaments al més aviat possible i tornem a fer-ho per tal que totes les persones afectades puguin veure els diners que els hi pertoquen a la nòmina del mes de febrer.

Seguirem compromeses en la recuperació de tots els drets, condicions laborals i salarials que ens van retallar amb l’excusa de la crisi.

Amb tu, tenim la força!