A la nòmina de febrer, que cobrareu durant els pròxims dies, ja s’ha vist reflectit l’increment del 2% del salari, amb efectes del mes de gener de 2020, que afecta totes les persones treballadores dependents de la Conselleria d’Educació de la Generalitat, siguin docents de l’escola pública, de la concertada o personal laboral.

Aquest increment es deriva de l’acord signat per CCOO, UGT i CSIF el 2018 amb el govern de l’Estat i que preveu altres increments addicionals per l’any 2020 en funció del creixement del PIB.

Pel que fa a Catalunya, aquest increment va quedar recollit en un decret llei, però sense concretar la data, motiu pel qual CCOO hem insistit en la necessitat de què es fes com més aviat millor per a totes les persones afectades.

Un primer pas real per avançar en la recuperació de tot el que ens van arrabassar amb les retallades. Un nou impuls per continuar lluitat per unes condicions laborals que facin possible una educació de qualitat.

Vine i lluita amb nosaltres!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies