Finalitzem el butlletí diari: carta de Manel Pulido

Avui, la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya dóna per finalitzat aquest butlletí diari amb informacions relacionades amb el COVID19 i la seva afectació als sectors educatius. Han estat exactament deu setmanes en les quals has rebut al teu mail les notícies destacades del dia, en un intent de donar la millor informació possible respecte el món de l’educació, en un moment de sobresaturació d’informacions tan importants com l’evolució de la pandèmia.

Les CCOO d’Educació continuarem informant i treballant com durant aquestes setmanes, però el fet que tot Catalunya estigui com a mínim a la fase 1, ens ha portat a prendre aquesta decisió. Intentem així posar el nostre granet de sorra en el camí cap a la nova normalitat.

Esperem que aquesta experiència comunicativa hagi estat d’utilitat per tu i et continuarem informant amb els mitjans habituals i amb els nous, com el nostre canal de telegram. I com sempre, els teus delegats i delegades, a la teva disposició per aconseguir una societat on el dret a l’educació i els drets laborals de les treballadores i treballadors que el fem possible, sigui un dels nostres pilars fonamentals.

MANEL PULIDO GUERRERO

Secretari General de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya