Exposició virtual de Violència Antisindical

L’exposició virtual de Violència Antisindical de la Fundació Pau i Solidaritat (FPS) de Comissions Obreres de Catalunya s’emmarca en el projecte de “Defensa i promoció dels drets humans laborals i les llibertats sindicals a Colòmbia” que es desenvolupa conjuntament amb la Central Unitaria de Trabajadores (CUT) de Colòmbia i que compta amb el suport de diverses entitats públiques catalanes.

L’exposició vol fer visibles les violacions de drets i actes de violència que pateixen les persones sindicalistes principalment a Colòmbia, però també a l’estat espanyol, per exercir la seva tasca de representants de treballadors i treballadores. L’exposició consta de diverses siluetes humanes amb informació de casos reals, així com de vídeos, locucions, gràfics i altres informacions que permetran al visitant aproximar-se al concepte de violència antisindical i conèixer les dades actuals a Colòmbia

Teniu diverses opcions per visitar l’exposició virtual:

1. Premeu “Enter exhibition” i, seguidament, cliqueu al logotip vermell de violència antisindical, que es troba a la part esquerra. Després utilitzeu els botons “Next” i “Previous”, que es troben a la banda dreta de la pantalla, per anar d’un element a l’altre.
2. A la pàgina d’inici de l’aplicació escolliu “Start guided tour”. Si heu clicat a “Enter exhibition” també podreu trobar l’opció “Start tour” al desplegable de la cantonada superior dreta.
3. Moveu-vos lliurement per la sala de l’exposició i cliqueu directament als diferents elements amb el ratolí.

Per a un millor enteniment i per a la visualització contínua de l’exposició us recomanem que inicialment feu servir l’opció 1. Així mateix, els millors navegadors per entrar a la pàgina són el Firefox i el Chrome.