REUNIÓ COMITÈ DE SALUT LABORAL IMEB 8.10.2020

Dijous, 8 d’octubre de 2020, s’ha reunint el Comitè de Seguretat i Salut Laboral de l’IMEB.

Se’ns ha informat sobre els grups tancats a les escoles de l’IMEB degut a la situació sanitària excepcional.

Pel que fa a les  Escoles Bressol Municipals, les direccions realitzaran a través del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), la formació pertinent per fer ús de l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació permet una actualització més ràpida i eficaç de la situació sanitària a les escoles. La formació es portarà a terme en dos grup, el primer es realitzarà avui mateix.

Pel que fa a les escoles de música i conservatori no hi son al TraçaCovid perquè des de  la Generalitat es consideren com una extraescolar o ensenyament n o reglat.

Hem acordat el pla d’obertura de les Escoles de Música i Conservatori. Es tracta d’un Pla de mínims on es tenen en compte totes les recomanacions i normatives referents a la seguretat sanitària de tot el col·lectiu.

Hem aclarit una pregunta per part d’alguns centre que son les reunions presencials al principi de setembre era de màxim de 10 persones, ens han comunicat que com el Procicat ha canviat la normativa a màxim 6 es modifica també i si es fa a l’aire lliure o un espai molt gran mantenim les distancies de 1’5m a 2m, i amb les recomanacions de mascareta,.., es poden fer de 10 persones.