REUNIÓ AMB EL CEB: NO ANEM BÉ

El 23 de juliol de 2020 vam tenir reunió amb el CEB, CCOO veiem amb preocupació que l’Ajuntament de Barcelona faci proves serològiques a tot el personal municipal i que la GERÈNCIA del CEB hagi decidit que no les farà al personal dels centres docents municipals.

CCOO hem manifestat que és un greuge comparatiu amb els nostres companys/es de l’Ajuntament de Barcelona, SOM PERSONAL MUNICIPAL, i des de CCOO ja hem demanat a la Generalitat que faci proves a tot el seu personal . 

Des de CCOO buscarem la manera de poder revertir aquesta situació. El personal dels centres educatius PAS, PAE i docent és personal de primera línia i molt exposat a l’haver de relacionar-se amb moltes persones.

Els reforços educatius ens semblen pocs i ja preveiem problemes amb l’ocupació de les aules que en la majoria de centres són petites i comportarà l’ús de la mascareta durant moltes hores.

No es fa baixada de Ràtios, a batxillerat arribaran a 35 alumnes.

CCOO NO estem d’acord en què els CRP’s de Barcelona deixin de tenir personal municipal.

A continuació teniu els temes que es van tractar a la reunió:

Plantilles 2020-21

Les plantilles s’han calculat com el curs passat, CEB està parlant amb les direccions per concretar els noms dels docents. En aquests moments les plantilles de primària ja estan tancades i falten acabar les de secundària.

Reforços curs 2020-21

D’un total de 31 reforços: 22 docents són per a primària i 9 per a secundària, cap a postobligatòria.

S’han calculat per cicles. Totes les escoles tenen dotació extraordinària de 0’5 a 2’5, per exemple Bàrkeno en té 0’5 perquè deixa de fer la sisena hora.

Els nomenaments seran fins el 31 d’agost. Els centres poden demanar de quines especialitats necessiten els reforços, tenen fins a l’agost de 2020 per demanar-ho.

TEI no tindran cap augment i la resta del PAE s’està a l’espera de la normativa de la Generalitat.

Nomenament juliol interins

Faran una entrada a la pàgina Web, explicant com justificar la formació.

Retorn del 60% de la paga de 2013

El personal en actiu, docent i laboral PAS, la cobrarà en la nòmina de juliol i el personal jubilat el mes d’octubre.

Documents d’inici de curs

Per poder accedir s’ha d’estar d’alta, això ho ha de fer cada centre i després demanar a CEB la contrasenya.

Funcionaris en pràctiques

Rebran un correu dient on és la seva destinació.

Dels mestres que han aprovat les oposicions i treballaven a un CRP, dos faran les pràctiques a una escola i un es queda en el CRP.

Interins nous

Els avisa el consorci.

Interins que ja han treballat

Els avisen les direccions.

Actualització de les llistes de la Borsa

No està publicada, falta actualitzar-la i la publicaran.

Proves serològiques

Tots els sindicats demanem, i farem el  necessari, perquè es facin les proves serològiques al personal dels centres docents. És destacable el fet de que es faran a tot el personal municipal i propi del CEB que treballa a l’edifici de la plaça Urquinaona 

Personal vulnerable

Els sindicats volem que s’apliqui la instrucció, de l’Ajuntament que desenvolupa l’acord de la Mesa General de l’Ajuntament de Barcelona de l’1 de juliol, a tot el  personal municipal dels centres educatius, ara només s’aplica al personal PAS dels centres educatius,

CRP

En aquests moments 21 dotacions dels CRP són personal de la Generalitat i 16 de l’Ajuntament.

Ara quedaran vacants 8 places cobertes amb personal municipal, CEB ens diu que la intenció és que les places municipals acabin sent totes ocupades per personal del Departament d’Educació, CCOO preguntem qui ho ha decidit i no tenim resposta, en les actes del consell de direcció del CEB, que són públiques, això no surt.

El cap de Recursos humans ens diu que els hi han posat una denúncia per aquest tema, però no diu qui l’ha posat.

CCOO ens posem en marxa per defensar aquestes places per a personal municipal.

NO COMENCEM BÉ AQUEST CURS 2020-21