Posicionament de CCOO davant del projecte de Decret de Concerts Educatius

Les CCOO considerem absolutament imprescindible l’actualització del Decret de Concerts Educatius de l’any 1993, per avançar en el nostre objectiu d’un sistema públic d’Educació gratuït que garanteixi la igualtat per a tot l’alumnat de Catalunya i la plena equiparació de les condicions laborals per a les treballadores i treballadors, independentment del centre educatiu. Pot llegir les propostes de CCOO en relació amb el nou projecte de decret aquí. 

Reclamem la pròrroga de tots els contractes d’investigador predoctoral en formació i postdoctoral

Des de CCOO estem lluitant perquè aquesta crisi no deixi a ningú enrere. El que preveuen els RD-LL 11/2020 i RD-LL 15/2020 no és suficient per a garantir el manteniment dels llocs de treball de tot el personal investigador. Per això, reclamem la pròrroga de tots els contractes d’investigador predoctoral en formació i postdoctoral exclosos dels Reial Decrets Llei 11/2020 i 15/2020.

Pots veure llegir aquí la petició que hem fet als rectors i rectores

Reclamacions llista borsa docent convocatòria 19-20

Davant la informació publicada pel Departament en data 27 d’abril, en resposta a la queixa sindical per la quantitat d’errors que contenia la “Llista definitiva d’admesos i exclosos”, CCOO expressem el nostre desconcert pel contingut d’aquesta nota. Aquí pots llegir més

El que la Formació Professional necessita

CCOO diem no a  una  Reforma curricular de l’FP inútil i obsoleta! Aquí t’expliquem per què 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies