EDUCACIÓ

Programa Èxit del Consorci d’Educació de Barcelona: cal negociar les condicions laborals

El programa ÈXIT és una iniciativa del CEB que des de l’any 2001 intenta ajudar a prevenir l’abandonament escolar prematur i buscar l’èxit educatiu de l’alumnat, especialment a les zones amb més necessitats de suport educatiu.

El problema és que aquest programa s’ha dut a la pràctica sense la necessària interlocució social, doncs en cap moment hem participat les organitzacions sindicals. La manca de representació sindical ha fet que els conflictes i les inquietuds laborals no s’hagin pogut canalitzar fins que una part de treballadores s’ha atansat al nostre sindicat. Per saber més clica aquí. 

Thinkerlab: potència el treball en grup i la competència d’”aprendre fent”

La Federació estatal d’Ensenyament de CCOO ofereix un curs que aborda un estil d’ensenyament basat en el desenvolupament de noves habilitats d’aprenentatge. Tens tota la informació a la seva pàgina web

Nou canal Telegram de CCOO Educació

Vols tota la informació al moment? 

Apunta’t al nou canal de Telegram de CCOO Educació.

https://t.me/educaccio

Si ja tens l’aplicació:

Clica aquí t.me/educaccio o cerca’ns a l’aplicació: CCOO Educació

Si no tens l’aplicació, abans:

1️⃣ Cerca l’aplicació a la PlaySotore per Android o a l’Appstore en Apple.

2️⃣ Instal·la Telegram. Caldrà que introdueixis el teu telèfon i verificar-lo amb un codi que rebràs.

‘Lluita Digital’ 345. Assemblea general de CCOO de Catalunya

Aquesta publicació digital arriba per correu electrònic, amb una periodicitat quinzenal, a tots els afiliats i afiliades que ho desitgen, completa la informació de la revista en paper Lluita Obrera i afegeix un plus d’actualitat a la informació del sindicat.

En aquest número parlem de l’assemblea general de CCOO de Catalunya, de l’1 de Maig, del 28 d’Abril i de la mesa de diàleg davant la crisi sanitària i econòmica de la COVID-19, entre altres informacions.

Fes clic per veure el número 345 del Lluita Digital

Qüestionari de salut en temps de confinament pel coronavirus

L’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’IDIAP Jordi Gol i ESADE, han desenvolupat aquesta enquesta, atès que la seva experiència és essencial per entendre com la situació excepcional que estem vivint està afectant la salut i el benestar emocional de les persones. Pots accedir-hi aquí

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies