Butlletí 25/04: aprovats els Pressupostos de la Generalitat, recerca de la Universitat de Lleó…

Millores a la llei de pressupostos

Gràcies a la lluita sindical i a la pressió que hem dut a terme sobre els grups parlamentaris en aquests últims mesos, hem aconseguit que es votessin favorablement algunes esmenes al debat parlamentari d’ahir divendres 24 d’abril per a l’aprovació dels Pressupostos de 2020. Tens tota la informació a la nostra pàgina web.

CCOO de Catalunya valora l’aprovació dels pressupostos 2020, però reclama un consens de país i l’activació de la taula de diàleg social per adaptar-ho a les necessitats immediates del nostre teixit social i econòmic

L’aprovació dels pressupostos catalans comporta un avenç necessari, que supera el bloqueig dels comptes públics, amb pressupostos prorrogats des del 2017, però que requerirà de recursos addicionals per fer front a l’emergència social i sanitària. Podeu llegir aquí la valoració global de les CCOO de Catalunya.

Recerca de la Universitat de Lleó: “Educar i avaluar en temps de coronavirus”

Us animem a respondre a aquest qüestionari, que no us portarà més d’uns minuts. Aquesta Recerca està dirigida pel professor Enrique Javier Díez Gutiérrez, del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Facultat d’Educació de la Universitat de Lleó. Tota la informació serà tractada de manera anònima i confidencial. La finalitat d’aquesta recerca és conèixer la seva valoració sobre com s’hauria d’afrontar aquest tercer trimestre l’educació i l’avaluació. Moltes gràcies per col·laborar.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí