Residències i llars-residències – COVID-19

Des de CCOO hem establert un canal permanent d’interlocució amb Catsalut i Departament de Treball  i els hi hem fet arribar les nostres demandes. Llegeix més aquí.

No n’hi ha prou! Cal també nomenaments extraordinaris!

Avui divendres 24 d’abril el Departament d’Educació, gràcies a la pressió sindical i als acords que es van aconseguir a la mesa sectorial, s’han realitzat nous nomenaments.

Però com s’ha pogut comprovar, aquests nomenaments, tot i ser un avenç, han estat escassos i insuficients. Coneix la feina que hem fet fins ara i la que continuarem fent a la nostra pàgina web.

26 d’abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica: Amb L de visible

Descarrega’t el nostre fulletó informatiu i participa en la campanya per la visibilitat lèsbica en els espais educatius. Aquí t’expliquem com 

Crida a l’acció sobre els docents

El “Grup de treball internacional de docents per a l’educació 2030” ha fet pública una crida a l’acció sobre els docents en resposta al brot de COVID-19

El compliment de la Llei de prevenció no serveix per aturar la pandèmia als centres de treball

CCOO de Catalunya presenta l’Informe de salut laboral amb l’anàlisi de danys a la salut en el 2019 i critica la gestió preventiva en el marc de la crisi sanitària del COVID-19. Tens aquí tota la informació. 

1 de Maig: ‘Salut, treball i justícia social. La prioritat és la vida’

Podeu llegir aquí el manifest de CCOO i UGT amb motiu del 1r de maig d’enguany. 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies