Butlletí 23/04: docents municipals, classes passives, assemblea general de CCOO

Substitucions de docents municipals

CCOO sempre hem demanat les substitucions dels i les docents i finalment el Departament d’educació ho ha acceptat, per la qual cosa també se substituirà el personal municipal. Pots consultar aquí tota la informació.

Preguntes freqüents en període de confinament CEB

Des de CCOO volem informar que el Consorci d’Educació de Barcelona, ha decidit publicar un recull de les preguntes freqüents que estan rebent durant el confinament, de Recursos Humans i Organització.

Informació de classes passives amb relació al RDL15/2020 i reivindicacions de CCOO

El passat 22 d’abril va sortir publicat en el Boletín Oficial del Estado el RDL 15/2020 de mesures urgents complementàries per a donar suport a l’economia i l’ocupació. En aquest RDL apareix concretat com serà la integració de la gestió de les prestacions del Règim de Classes Passives en el nou Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions i en cap moment es realitza cap canvi en el que té a veure amb les prestacions, els tipus de jubilació, les quanties, etc…

Podeu llegir aquí el comunicat que ha elaborat la Federación de Enseñanza de CCOO amb relació a aquest tema.

Ajornada sense data la publicació definitiva de la borsa de treball

El Departament ens ha convocat avui als sindicats de la Mesa Sectorial a una reunió informativa sobre la Borsa de treball per informar-nos que, per la manca de recursos humans i materials provocada per la crisi sanitària, els ha estat impossible baremar adequadament els mèrits de tota la gent que ha aportat la documentació per inscriure’s a la borsa de treball des de l’1 d’abril de 2019. Per saber més cliqueu aquí.

Novetats MUFACE Coronavirus

A la nostra web podeu trobar informació sobre el repartiment de mascaretes per a mutualistes de MUFACE

Assemblea general de CCOO de Catalunya

El dimecres 29 d’abril del 2020, a les 12.00 h, tindrà lloc una assemblea general de CCOO de Catalunya que es retransmetrà en directe per internet. Pots conèixer tots els detalls a la web de CCOO de Catalunya.