Butlletí 22/05: exigim una rectificació al Departament, 0-3, borsa docent, FP, prestacions…

CCOO exigeix una rectificació del Departament d’Educació per la gestió del retorn als centres educatius

Després del comunicat emès pel nostre sindicat dimecres, la Federació d’Educació de CCOO exigim la rectificació immediata del conseller d’Educació a propòsit de la gestió del retorn als centres educatius. No podem acceptar que el Govern de la Generalitat presenti un pla de reobertura dels centres sense la negociació sindical, que estem exigint des de fa setmanes, també a la Secretaria d’Universitats, depenent de la conselleria d’Empresa i Coneixement. Pots llegir aquí el nostre posicionament.

CCOO proposa una declaració conjunta en defensa del 0-3

CCOO proposa a les altres organitzacions sindicals i patronals representatives del sector una declaració conjunta en defensa del 0-3

En la reunió mantinguda ahir a nivell estatal, CCOO es va a manifestar un cop més que la tornada als centres s’ha de determinar a partir de criteris de salut pública i educatius, i no econòmics o de conciliació familiar. Aquí tens les nostres propostes i demandes

Publicada la normativa d’actualització i modificació de les dades de la borsa docent  2020-2021 

Avui s’ha publicat la resolució per la qual s’estableixen les bases per a l’actualització i modificació de les dades de les persones que integren la borsa de treball de personal interí docent per al curs 2020-2021. Tens tota la informació a la nostra pàgina web.

Comunicat sindical unitari d’FP

Després de la mesa d’FP el 95% dels sindicats demanem al Departament d’Educació la retirada definitiva de la reforma curricular i l’instem a treballar conjuntament per millorar l’FP.

La comunitat educativa emprendrem les mobilitzacions i accions necessàries contra l’aplicació d’aquesta! Pots llegir aquí el comunicat unitari.

CCOO denuncia que queda massa gent sense cobrar la seva prestació

Malgrat l’esforç del SEPE i de la contractació de més de 80 assessors/es suplementaris, no s’està donant cobertura a les reclamacions de moltes treballadores i treballadors que en alguns casos no han cobrat des del març. Aquí t’expliquem què fem des de CCOO. 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí