EDUCACIÓ

Retorn als centres educatius sense garanties de seguretat… UNA VERGONYA!

Avui hem sabut que el Departament ha enviat un correu als directors o directores dels centres educatius, comunicant-los que demà es farà oficial que el retorn tindrà lloc quan es produeixi la fase 2 de desconfinament. En l’esmentada comunicació s’indica que en virtut de l’autonomia de centre hauran de decidir com aplicar les instruccions que se’ls donaran. Unes instruccions que lamentablement encara no tenen, ni n’ha estat negociat el seu marc. 

CCOO exigim una tornada als centres amb seguretat i negociació. Manel Pulido, el Secretari General de la nostra Federació t’ho explica en aquest vídeo

És urgent una negociació en relació amb l’escola concertada

És necessària una reunió urgent per parlar de l’infrafinançament als centres concertats i de la manca de control del diner públic que reben els centres. Aquestes dues realitats fa que siguin les treballadores del sector les afectades. Volem que si ha d’haver un increment de la partida econòmica als centres vagi directament a la millora de les condicions laborals de les persones treballadores i amb l’acord del no acomiadament del personal contractat. 

CCOO denúncia que els EPI’s de les Escoles Bressol municipals no compleixen la normativa

Des de CCOO portem una setmana avisant a l’IMEB i a l’Ajuntament que els Equips de Protecció Individual, que han arribat a les escoles bressol municipals no compleixen la normativa. Aquí t’expliquem el perquè.

Denunciem que els EPI’s de les escoles d’infantil, primària i secundària obligatòria de Barcelona no compleixen la normativa 

Des de CCOO denunciem que l’obertura dels centres educatius per a la pre-inscripció presencial s’està fent sense les degudes mesures de protecció per als treballadors/res. 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies