Butlletí 18/05: obertura dels centres, Mesa Sectorial, Nissan…

Davant l’obertura dels centres, CCOO exigim seguretat i negociació 

En els dies vinents, els centres educatius començaran a obrir per atendre la preinscripció d’infantil segon cicle, primària i ESO i, quan entrem a la fase 2 de la desescalada, podrien reobrir-se per algunes activitats, com tutories i el treball en petits grups amb els cursos finalistes, així com les proves per obtenir una titulació, les proves ABAU per a l’accés a la universitat o les d’accés als cicles formatius.

Davant d’aquesta situació…

Cal ja  una Mesa Sectorial pel personal docent dels centres públics

Cal negociar amb urgència quines seran les condicions de treball durant el període que resta de curs i el del curs vinent.

Des de CCOO, considerem que és imprescindible que es convoqui ja una Mesa Sectorial per analitzar les diferents opcions que es poden plantejar pel proper curs, les implicacions que tindrien en les condicions laborals del personal docent i la quantificació de l’ampliació de plantilla que suposarà cadascuna de les opcions.

No podem acceptar que el Departament presenti únicament una plantilla “estructural” idèntica a la d’aquest curs en espera del que esdevingui. Si alguna cosa hem après durant aquests mesos, és que hem de posar tots els mitjans en allò que és essencial, i el dret a l’educació ho és.

Javier Pacheco: “La huelga de Nissan en el Estado de Alarma”

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya i treballador de Nissan, explica la utilitat de la vaga durant l’estat d’alarma per coronavirus en un article a “El País” d’avui

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí