Butlletí 18/04: borsa docent, avaluació a les universitats, “ordre de prioritats”…

Nova publicació actualitzada de la llista d’admesos i exclosos per la Borsa docent

Des de CCOO ja vam manifestar que estàvem en contra d’una resolució que no contemplava una llista d’admesos i exclosos provisional fet que aboca a les persones a reclamar mitjançant un contenciós administratiu.

Arran de la gran allau de gent exclosa erròniament i de moltes altres que no els hi han comptabilitzat els mèrits correctament el departament, gràcies a CCOO i a la resta de la part social, ha rectificat i ahir 17 d’abril va publicar una nova llista d’admesos i exclosos.

Govern i universitats proposen quatre formats d’avaluació no presencial davant la situació de confinament per la pandèmia de la COVID-19

El 16 d’abril es va reunir el grup de treball creat per definir els criteris acadèmics, que han de regir la finalització del curs universitari en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya. Aquest grup ha acordat proposar quatre formats d’avaluació no presencial. Totes elles tenen un fort impacte en la feina del Personal Docent i Investigador de les universitats i denunciem que no han estat negociades amb les representants legals del PDI. Podeu consultar la nota de premsa de la  Generalitat aquí.

Ricard Bellera: ‘Ordre de prioritats’

Ricard Bellera, secretari de Treball i Economia de CCOO de Catalunya, analitza les oportunitats que poden sortir de la crisi per coronavirus.

Feu clic per veure l’article “Ordre de prioritats”, publicat al diari ‘El Punt/AVUI’ el dissabte 18 d’abril de 2020.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí