Butlletí 17/04: mesa sectorial, prestació per ERTO, pobresa laboral…

Mesa sectorial amb el Departament d’Educació

Dilluns es farà una mesa sectorial per parlar de les instruccions per la cobertura dels llocs de treball docent del Departament d’Educació mentre els centres estiguin tancats. El Departament pretén substituir únicament en el cas que ho demani la direcció del centre i només quan globalment no hi hagi prou personal en un centre per atendre l’alumnat. Si vols conèixer les nostres propostes pel personal substitut i ajudar-nos a garantir el seu lloc de treball, pots fer clic aquí.

Com consultar la teva prestació per ERTO?

Cartografia d’iniciatives post COVID-19 a Europa

CCOO de Catalunya ha elaborat un resum amb les iniciatives sindicals europees que s’estan plantejant a diversos països de cara a l’escenari posterior a la COVID-19. Pots conèixer-les a la pàgina web de la CONC.

Presentat l’informe anual sobre pobresa laboral

El dijous 16 d’abril del 2020 s’ha fet una roda de premsa telemàtica per presentar un informe sobre pobresa laboral elaborat per la Secretaria de Treball i Economia de CCOO de Catalunya, amb el títol “Una aproximació a la pobresa en el treball. Mercat de treball, llars i desprotecció social a la província de Barcelona, 2019”. Aquí pots trobar tota la informació.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí