Butlletí 16/04: centres concertats, reunió amb el Ministre d’Universitats, personal laboral…

Condicions de treball docent en els centres concertats i no concertats el tercer trimestre

Les condicions de treball s’han de decidir a la mesa negociadora. Des de CCOO fem una reflexió de com s’ha desenvolupat l’activitat docent des de l’inici del confinament i una proposta de quines haurien de ser les condicions bàsiques de treball aquest darrer trimestre de curs i els recursos necessaris. Pots llegir-ho a la nostra pàgina web.

Reunió amb el Ministre d’Universitats

El 8 d’abril els sindicats ens vam reunir amb el ministre d’Universitats, i el secretari general d’Universitats. Va ser la primera amb el nou ministre des de la declaració de l’Estat d’Alarma i la segona després de la seva presa de possessió.

CCOO vam anar a la reunió amb propostes per facilitar al sosteniment de l’Educació Superior i la Recerca en un context en el que les treballadores i els treballadors de les universitats públiques han mantingut activa la docència des del primer dia, tal com se’ns va demanar després de la declaració de l’Estat d’Alarma. Podeu llegir el resum de la reunió aquí.

Tasques a realitzar pel Personal Laboral d’atenció educativa durant el confinament

En relació amb les tasques a realitzar pel personal laboral d’atenció educativa durant aquest període d’alerta, l’administració ha publicat diferent normativa de caràcter general segons el moment. Consulteu-la a la nostra pàgina web.

Si la teva empresa no compleix les normes de seguretat davant el coronavirus, et donem suport per denunciar-la

CCOO de Catalunya posa a disposició de tots els treballadors i treballadores una via per canalitzar els incompliments de les mesures de seguretat davant el coronavirus que es produeixin a les empreses. Tota la informació aquí.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí