EDUCACIÓ

Oposicions docents: Cursos de preparació online. Matricula oberta per a l’afiliació

La Federació d’Educació de CCOO ha organitzat cursos de preparació de la programació didàctica per:

Infantil
Primària
Secundària àmbit Humanístic i Ciències Socials
Secundària àmbit Científico_Tecnològic
Secundària Orientació Educativa Inici
Secundària àmbit Humanístic i Ciències Socials
Formació Professional

Els cursos són online, tenen una durada de 30 hores i estan reconeguts pel Departament d’Educació. Des d’avui mateix i fins al 24 de maig la matricula està oberta per a l’afiliació de CCOO i la nova afiliació que, a més, tindran un preu reduït.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç. 

Obertura dels centres d’atenció diürna a la discapacitat: S’ha de tornar amb garanties

Els titulars dels centres de serveis socials de Catalunya que estiguin inclosos dins l’àmbit territorial de la fase 1 afectats per l’Ordre SND/399/2020, de 9 de maig, hi hauran de…

CCOO de Catalunya valora positivament l’acord de pròrroga dels ERTO

CCOO i UGT van signar dilluns a Madrid un acord amb el Govern de l’Estat i les patronals. Aquest acord permet mantenir la situació d’ERTO per a gairebé quatre milions de persones, assegurant-los ingressos fins al 30 de juny. Teniu aquí un resum dels principals aspectes de l’acord.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies