Butlletí 15/04: informe discapacitat, Conferència Sectorial d’Educació, 3r trimestre…

Informe sobre l’enquesta a professionals d’atenció directa

Us presentem el resultat de l’enquesta realitzada a professionals de residències i llars residències per a persones amb discapacitat intel·lectual de 50 entitats de tota Catalunya

Coneixent les dades podrem fer més efectives les nostres reclamacions a empreses i autoritats per garantir prou protecció i unes bones condicions laborals.

Condicions de treball docent en els centres públics el 3r trimestre

Des de CCOO fem una reflexió de com s’ha desenvolupat l’activitat docent des de l’inici del confinament i una proposta de quines haurien de ser les condicions bàsiques de treball aquest darrer trimestre de curs i els recursos necessaris.

Conferència sectorial d’Educació

En relació a la conferència sectorial que ha reunit avui a la ministra d’Educació Isabel Celaá i els consellers dels diferents governs autonòmics podeu llegir aquí el posicionament de la Federación de Enseñanza de CCOO.

Borsa docent: Publicada la llista d’admesos i exclosos

El Departament d’Educació ha publicat la llista d’admesos i exclosos de la borsa de treball docent. Si vols rebre informació com personal interí/substitut, pots apuntar-te en aquest formulari.

Aconseguim mantenir oberta la matrícula de P-3 del col·legi Àngel Guimerà de Balaguer

Després de diferents mobilitzacions veïnals i socials on ha participat molt activament el nostre sindicat, el Departament d’educació ha fet pública una nota de premsa, on anuncia l’obertura de la matrícula pel curs 2020-21.

Enquesta sobre experiències docents en temps de pandèmia global: Recerca del GEPS UAB.

És evident que la pandèmia global i el confinament tenen efectes a múltiples nivells, el sanitari, sens dubte és el més rellevant. El món educatiu, no obstant això, no n’és aliè, ben al contrari, n’està vivint els impactes directes per la impossibilitat de nens, nenes i joves d’assistir a les escoles amb els impactes que això genera en el seu benestar social, emocional i educatiu.

La Judith Jacovkis i Aina Tarabini, des del Grup de Recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials de la UAB han iniciat una petita recerca sobre aquest tema. Concretament, volen explorar quines són les estratègies, vivències i opinions dels i les docents en aquests moments de canvi i incertesa.

Crida del Consell Català de Foment de la Pau

El Consell Català de Foment de la Pau fa una crida per fer front a la pandèmia del coronavirus COVID-19 des d’una perspectiva humanista. És important fugir de llenguatges, símbols i metàfores bèl·liques i és urgent re-enfocar les polítiques de seguretat i defensa.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí