Butlletí 14/05: decàleg per la tornada als centres, universitats privades, reobertura de locals de CCOO…

L’educació: Una eina imprescindible per encarar la “nova normalitat”

El curs vinent serà diferent també, ho hem d’assumir. Garantim els drets de salut, d’educació i laborals. Aquí pots llegir el nostre decàleg per la tornada a les aules.

Consorci d’Educació de Barcelona: comença la preinscripció

El 13 de maig de 2020, va començar la preinscripció per al proper curs 2020-21 de les Escoles Bressol, segon cicle d’infantil, primària i secundària obligatòria. Delegades de CCOO, el primer dia de l’obertura d’aquestes oficines van passar per estar a prop de les treballadores i treballadors i mirar que es complissin les mesures de seguretat del personal que va tornar a la feina de forma presencial.

El teletreball: sobrecàrrega de feina i dificultats de conciliació a les universitats privades 

Els resultats de l’enquesta feta per la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya entre treballadors i treballadores de les universitats privades de Catalunya, tant al personal d’administració i serveis (PAS) com al personal docent (PDI) indiquen que… 

Concurs de mèrits  per seleccionar la direcció als centres públics

Podeu trobar aquí la RESOLUCIÓ EDU/1003/2020, d’11 de maig, per la qual es modifica la Resolució EDU/3176/2019, de 25 de novembre, de convocatòria de concurs de mèrits per seleccionar el director o directora de diversos centres educatius dependents del Departament d’Educació.

CCOO reobre els seus locals arreu de Catalunya per complementar l’atenció ‘online’ i telefònica

CCOO de Catalunya està reobrint els seus locals físics arreu de Catalunya a partir d’aquesta setmana. CCOO, a més a més de donar informació sobre drets i serveis que tenen les dones que pateixen violència masclista, també s’ha sumat a la campanya, impulsada per l’Institut Català de la Dona i el Consell Nacional de Dones, de locals segurs contra la violència masclista. Tota la informació a la nostra pàgina web.  

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí