Butlletí 14/04: decàleg del teletreball, enquesta per universitats privades, personal substitut, denunciarem els incompliments de les mesures de seguretat…

CCOO elabora un decàleg del teletreball d’emergència de l’entorn educatiu

A partir del tancament dels centres educatius el passat 13 de març, s’han ocasionat diferents dinàmiques amb relació a l’educació online i el teletreball del personal educatiu. La Federació d’Educació de CCOO s’ha pronunciat en diferents moments i en la darrera setmana hem fet pública la nostra posició pel que fa a les condicions de l’alumnat i el caràcter que entenem ha de tenir el final de curs, i hem difós un estudi, fruit de més de 3.200 enquestes, en relació amb les possibilitats reals del teletreball per part del personal educatiu.

Ara presentem una proposta concreta, en forma de decàleg, del que entenem ha de ser un marc mínim i comú per a tots els sectors educatius del treball online en aquesta situació d’emergència.

Podeu llegir-ho aqui.

Enquesta sobre la possibilitat de teletreball a universitats privades i centres de recerca

Amb la voluntat de tenir un perfil de la situació actual dels i les docents, del PAS i del personal investigador i davant la decisió de l’Administració de fomentar l’activitat educativa en línia, volem fer una enquesta entre tot el personal que treballa a universitats privades i centres de recerca de Catalunya per tal d’elaborar un document guia sobre el teletreball i altres aspectes del nostre sector.

Podeu accedir a l’enquesta a través d’aquest enllaç

Campanya: Cap substitut/a al carrer!

Des de CCOO educació estarem sempre al costat del personal substitut. Per això hem de treballar plegats per visualitzar la problemàtica i aconseguir que el Departament d’Educació rectifiqui.

Volem nomenaments.

No volem que cap substituta es quedi sense feina.

Volem cobrar el mes de juliol.

Volem atur pel personal substitut!

Per aquests motius us demanem que us feu una foto amb qualsevol dels cartells que trobareu en aquest enllaç i que podeu veure a sota, i que l’envieu a [email protected], farem difusió a les nostres xarxes socials amb el hashtag:

#CapSubstitutaAlCarrer

Des de CCOO utilitzarem les fotografies per denunciar i fer pública la vostra situació i per pressionar al Departament tot fent ús de les xarxes socials i de la nostra web com també en les reunions de mesa sectorial que tenim els sindicats amb el Departament.

Esperem les vostres fotografies, juntes ens en sortirem!
Gràcies per endavant.

CCOO denunciarà a Inspecció de Treball els incompliments de les mesures de seguretat als centres de treball i demana a la Generalitat la dotació dels recursos necessaris per donar-hi resposta

CCOO de Catalunya està seguint de molt a prop el retorn dels treballadors i treballadores que s’han d’incorporar avui a l’activitat després de la finalització del permís retribuït recuperable.

CCOO ha posat en marxa una campanya de denúncia a la Inspecció de Treball, per a tots aquells treballadors i treballadores que considerin que s’estan incomplint les mesures de seguretat. CCOO està al seu costat per denunciar aquestes situacions. Podeu llegir més aquí.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí