Butlletí 11/05: lleure educatiu, escoles Vedruna, adjudicacions d’estiu, Funció pública…

Lleure Educatiu: El futur de més de 20.000 treballadores està en l’aire

Manel Pulido, secretari general de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya, explica la situació actual del sector del lleure educatiu en aquest vídeo

Escoles de la Fundació Vedruna: marxa enrere

La pressió de la Federació d’Educació de CCOO ha aconseguit que la Fundació Vedruna es faci enrere i retiri la seva proposta unilateral de donació voluntària del 10% del salari. CCOO de Catalunya no farem ni un pas enrere en la defensa dels drets de les treballadores de l’educació concertada.

Adjudicacions provisionals d’estiu: Informació i consultes

Aviat es publicarà la resolució de les adjudicacions provisionals d’estiu, per rebre tota la informació d’aquest procés (publicació de la resolució, terminis, resultats…) pots inscriure’t en aquest butlletí, en el qual també podràs realitzar consultes. Ara mateix ja hi ha més 8.000 persones inscrites. Uneix-te i comparteix-lo amb els teus companys i companyes!

Exigim la convocatòria de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública

CCOO, UGT i IAC reclamem la convocatòria ja de la Mesa General de la Funció Pública per encetar una vertadera negociació de les condicions del desescalada i el retorn progressiu al treball presencial. 

Pots llegir el comunicat conjunt a la pàgina web de CCOO.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí