Butlletí 10/05: UNICEF i reobertura de centres educatius, campanya contra la LGTBIQ+fòbia, pròrroga dels ERTO

Publicació d’UNICEF en relació amb la reobertura de centres educatius

UNICEF ha publicat un document on explica el que entén que han de ser els principis bàsics per a assegurar el dret a la salut en reobrir els centres educatius i per a poder garantir el seu funcionament segur. Podeu llegir-ho a la seva pàgina web.

Campanya contra la LGTBIQ+fòbia

El pròxim 17 de maig, com cada any, les CCOO d’Educació a tot l’estat commemorem el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia. Aquí podeu trobar un avenç dels materials preparats des de la federació estatal que aviat tindreu en català a la nostra pàgina web.

Govern, sindicats i empresaris acorden prorrogar els ERTO fins al 30 de juny

Aquest acord permetrà prorrogar els ERTOs en les mateixes condicions pactades anteriorment, és a dir, sense que els treballadors consumeixin les prestacions per desocupació i incorporant a les persones que per no haver cotitzat prou en condicions normals no haguessin pogut accedir a aquests ERTO.

Podeu trobar aquí la valoració d’Unai Sordo, Secretari General de la C.S. de CCOO

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí