Butlletí 10/04: propostes en relació amb el teletreball, prestacions per desocupació…

Decaleg en relació  amb el teletreball en tots els àmbits educatius

Des de la Federació d’Educació hem engegat fa dues setmanes un grup de treball per recollir les diferents realitats i situacions al voltant d’aquest tema en els diferents àmbits de l’educació. Dimarts vinent farem públiques les nostres propostes de mínims per a tots els col·lectius que anirem completant amb les diferents especificitats.

CCOO de Catalunya reclama urgentment flexibilitat, transparència i promptitud en la gestió de les prestacions per desocupació

547.837 afectats per ERTOs, i 21.833 persones registrades a l’atur, al mes de març esperen aquests dies l’ingrés d’una prestació que necessiten, però que en masses casos es veurà ajornada. Pots conèixer les reclamacions fetes per CCOO en aquesta pàgina.

Interrompem el butlletí durant el dissabte i diumenge de Setmana Santa. El tornareu a rebre el dilluns 13 d’abril. Cuideu i cuideu-vos!

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí