Butlletí 08/04: personal subtitut, lleure, permís retribuit…

Personal substitut

Aquí podeu llegir una informació en relació amb les accions de CCOO a la Comunitat de Madrid en defensa del personal substitut. Des de Catalunya, continuarem insistint en la necessitat de garantir la contractació d’aquest personal i aviat us farem arribar noves iniciatives en aquest sentit.

Lleure educatiu

Més de 800 treballadores en ERTO forçós de la  Fundació Pere Tarrès  no cobraran fins maig l’atur. De moment només comptaran amb els dotze dies treballats. *L’entitat “social” no està disposada a buscar cap solució, i crea un greuge comparatiu entre treballadores de l’empresa. Aquí podeu llegir el comunicat del Comitè d’Empresa

Repercussions als mitjans de comunicació de l’informe en relació amb la docència online

Aquí podeu consultar una part de les notícies aparegudes a diferents mitjans de comunicació de l’informe que vam elaborar en relació amb l’educació online.

Gràcies

Des de la Federació d’Educació de CCOO hem volgut fer un petit vídeo adreçat a totes les treballadores i treballadors de l’àmbit educatiu per dir-vos una sola cosa: gràcies!. Si us agrada, ho podeu compartir 😉

CCOO i UGT de Catalunya lamenten la incapacitat d’assolir un acord amb les patronals PIMEC i Foment, en el marc de l’Acord Interprofessional de Catalunya, respecte a la recuperació del permís retribuït recuperable.

Després de l’aparició del RD 10/2020, UGT i CCOO vàrem sol•licitar una reunió extraordinària de la Comissió de Seguiment de l’Acord Interprofessional de Catalunya. L’objectiu era portar a terme una negociació per establir la forma de recuperació d’aquest permís, amb caràcter normatiu per les empreses sense representació legal de les persones treballadores i unes recomanacions de caràcter general per a la resta.

Novament, la patronal eludeix la seva responsabilitat representativa i nega la seva capacitat d’arribar a acords amb caràcter obligatori per a totes les empreses. Podeu llegir aquí el posicionament de CCOO de Catalunya.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí