Butlletí 07/05: Preinscripció, salut laboral, oposicions, universitats…

Dates de preinscripció

Avui s’han fet públiques les dates de la preinscripció escolar per l’educació infantil, primària i ESO i les instruccions i dates de matrícula per les llars d’infants.

Des de CCOO exigim que la preinscripció presencial es realitzi amb total seguretat. Que puguem tornar als centres amb garanties és responsabilitat del Departament. 

Col·lectius vulnerables: Baixes i reincorporació pel Covid19

La Comissió Paritària de Prevenció de Riscos laborals del Departament d’Educació es va reunir el  5 de maig per tractar aquest tema. Teniu un resum en la nostra pàgina web.

Real Decret  de titulacions universitàries

El Ministeri d’Universitats ha presentat a consulta pública un esborrany de RD per a una nova Ordenació dels Ensenyaments Oficials per al sistema universitari espanyol, que dissenya un model d’universitat que, en lloc d’avançar en coneixement, innovació i cultura, posa a la Universitat Pública al servei del teixit empresarial, dels capricis de la CRUE i fa perillar la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’Educació Superior. T’ho expliquem aquí 

Pla d’acció per al reingrés a la feina presencial del personal laboral del Departament d’Educació

Des de CCOO us volem informar de la reunió de la Paritària de salut del passat 5 de maig en referència a aquest col·lectiu.

Comunicació de personal municipal de risc al Consorci d’Educació de Barcelona

Avui, 7 de maig de 2020, el Consorci d’Educació de Barcelona, ha enviat un correu a tota la plantilla municipal amb un formulari  perquè es comuniqui el personal de risc. Podeu trobar la carta aquí

Reclamacions al llistat d’admesos i exclosos per les oposicions 19-20

En data 4 d’abril es va publicar a la web del Departament la informació relativa al termini de presentació de reclamacions. Consulteu-la aquí.  

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí