Butlletí 05/04: MUFACE, comunicació online, Moviments de renovació pedagògica…

Guia informativa: Atenció de MUFACE durant el COVID-19

La Federación de Enseñanza de CCOO ha elaborat una guia que dóna resposta a les consultes relacionades amb MUFACE i l’atenció sanitària, Incapacitat Temporal, tràmits per a prestacions, etc. que anem rebent, actualitzada al 3 d’abril passat. Aquí la podeu consultar.

Curs Comunicació online i treball en equip amb Jamina Felip

Videocurs de cinc càpsules, de 30 min cadascuna, de la Fundació Paco Puerto de CCOO Catalunya amb l’objectiu d’acompanyar i facilitar l’accés i aprenentatge de les principals eines, gratuïtes o de baix cost, i de fàcil aprenentatge. Selecció de les principals eines, així com consells de gestió i execució en la comunicació i el teletreball. Tota la informació aquí.

Comunicat FMRPC: educació en temps de coronavirus

La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya ha fet públic un comunicat en referència a la situació actual. Podeu conèixer la seva opinió i les seves propostes seguint l’enllaç.

‘En defensa de la classe treballadora’

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Ramón González, secretari general de CCOO de Serveis de Catalunya, demanen mecanismes per esmorteir la caiguda de rendes per a la població treballadora amb l’estat d’alarma per coronavirus en aquest article, publicat al diari ‘La Vanguardia’ el dissabte 4 d’abril de 2020.