Butlletí 04/05: tutoria, borsa docent, salut laboral, discapacitat…

Calendari del cobrament del complement de tutoria a l’escola concertada

La Direcció General de Centres concertats i Centres Privats ens ha confirmat que tenen la previsió de començar a abonar el complement en la nòmina de maig. Pel que fa als endarreriments de gener a abril, creuen que els podran fer efectius en la nòmina de juliol.

Borsa de treball docent: Nous nomenaments, però no n’hi ha prou!

Podeu consultar els actes de nomenaments telemàtics corresponents al mes de maig de 2020 i les propostes de CCOO per defensar al personal substitut a la nostra pàgina web.

Reunió informativa de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals del Departament amb el Departament sobre la COVID-19 del 30/4/20 

La reunió va tenir lloc el 30 d’abril i aquí teniu un resum dels temes tractats.

Reunió del Comitè de Salut Laboral de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona

L’IMEB està preparant el Pla de restabliment del treball, segons la normativa de l’Ajuntament i del decret del dia 24 d’abril. Teniu tota la informació aquí.

Drets de les persones amb discapacitat

El 3 de maig es va celebrar a tot l’estat espanyol el dia nacional de la Convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat. Podeu llegir aquí el manifest del comitè espanyol de representants de les persones amb discapacitat (CERMI).

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí