Butlletí 03/04: Negociació amb el Departament, menjador, residències, escola concertada…

Resum de la reunió amb el Departament

Avui ha tingut lloc la tercera reunió amb el Departament d’Educació. CCOO hem demanat que no es facin activitats d’avaluació qualificadores al tercer trimestre mentre els centres continuïn tancats. El Departament no accepta mantenir els nomenaments de les persones substitutes que l’han perdut durant el confinament i només substituirà docents dels centres que tinguin una gran part de la plantilla de baixa, mesura totalment insuficient. Podeu llegir el resum sencer aquí.

Personal de menjador.

El Departament encara no ha publicat la normativa que va anunciar ahir. Nosaltres ens reiterem en els dubtes  i les mancances que ja hem expressat i proposem obrir una negociació real a tres bandes, Departament, patronals del lleure, i sindicats més representatius, per trobar solucions justes, viables i definitives.

Enquesta en relació amb les possibilitats de teletreball als centres docents privats i concertats

Amb la voluntat de tenir un perfil de la situació actual dels i les docents i del PAS davant la decisió del Departament d’Educació d’iniciar activitats virtuals i l’exposició dels criteris per realitzar-la, volem fer una enquesta entre tot el personal docent i PAS dels centres educatius d’ensenyament reglat de Catalunya. La podeu contestar a la nostra pàgina web. 

Situació laboral a les residències i llars-residències per a persones amb discapacitat

Amb la voluntat de tenir un perfil de la situació laboral actual dels i les professionals d’atenció directa que treballen a les residències i llars-residències per a persones amb discapacitat, hem preparat una enquesta entre tots els treballadors i treballadores d’aquest àmbit laboral.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Fomulari d’inscripció al butlletí