EDUCACIÓ

Cal garantir mesures de seguretat per a les proves d’accés a la Universitat

El Secretari General de la Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya, Manel Pulido, s’ha adreçat per carta a la Consellera Angels Chacon i a la Secretaria d’Universitats i Recerca per fer-li arribar el missatge de què “Les CCOO de Catalunya considerem imprescindible la reunió de l’Espai de Diàleg per a preparar la seguretat de les treballadores i treballadors de les universitats i els instituts, així com de l’alumnat, en la realització de l’EBAU. Hem de preparar la logística, potser el desdoblament de dates, la restauració, la mobilitat, les reunions de preparació i d’anàlisi posteriors, etc, tenint en compte les directrius per garantir la salut tant de l’alumnat com de les treballadores i treballadors.”

Reclamem una resposta urgent, tenint en compte que les primeres proves específiques estan previstes pel 19 de juny, i les més generals per la primera setmana de juliol.

Invitació Trobada Internacional contra l’Assetjament Escolar

Demà, dissabte 2 de maig Dia Mundial contra el Bullying,  tindrà lloc a les 18:00h, al Canal de You Tube del Programa TEI, una sessió amb la participació de sis persones expertes de diferents àmbits. Per participar només us heu de connectar aquí

Recull audiovisual dels actes del Primer de Maig de 2020

Els podeu trobar a la pàgina web de CCOO de Catalunya 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies