Finalment s’incorpora  el complement de tutoria!

Després de dos anys de la publicació del Decret que havia de fer possible el cobrament del complement de tutoria als centres concertats i una vegada aprovats els pressupostos de la Generalitat per al 2020, s’incorpora a les nòmines amb efectes del mes de gener de 2020. Al complement de tutoria s’afegeix l’increment del 2% en tots els conceptes salarials. El complement de tutoria es comença a percebre a la nòmina del mes de maig i els endarreriments corresponents als mesos de gener a abril s’abonarà al mes de juliol.

Podeu llegir tota la informació del nostre Full d’Actualitat sobre aquest complement seguint aquest enllaç

RETRIBUCIONS  2020 PERSONAL A PAGAMENT DELEGAT

Per altra banda i després d’un procés de negociació i pressió intensa, CCOO va aconseguir signar l’Acord amb garanties per a la recuperació de les pagues de 2013 i 2014. Aquest any 2020 el compromís és el de recuperar el 60% de la paga del 2013 que resta pendent però que, a hores d’ara, l’Administració encara no ha concretat en quin moment es farà  aquest  abonament.

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies