Cal recordar que des del 2005, gràcies a l’acord signat únicament per CCOO, el personal substitut té dret a un nomenament de juliol si reuneix els requisits de temps treballat i formació. El temps treballat durant el curs escolar ha de ser mínim de sis mesos, sempre que almenys un dels dies treballats sigui del tercer trimestre; i la formació implica fer un curs de 30 hores reconegut pel Departament d’Educació durant el mes de juliol o bé participar de manera efectiva en un procés d’oposicions. 

Aquest acord va quedar en suspens el 2012, però CCOO va signar un nou acord que el va restablir el curs 2016-2017, possibilitant així que que totes les persones substitutes que complien el requisit de treball poguessin fer el curs de formació durant el mes de juliol i cobrar el nomenament d’aquest mes.

Avui el Departament ha publicat una resolució on reconeix el dret a cobrar el nomenament de juliol del curs 2015-2016 en compliment de la sentència 202/2018.

Totes les persones substitutes que el curs 2015-2016 complien els requisits de treball i formació (haver treballat sis mesos, dins dels quals almenys un dia sigui del tercer trimestre i que haguessin fet un curs de formació de 30 hores reconegut pel Departament d’Educació durant el mes de juliol del 2016), podran reclamar el nomenament i el cobrament del mes de juliol. Termini de reclamacions: del 19 de febrer al 4 de març.

Teniu tota la informació referent als nomenaments del mes de juliol en aquest enllaç.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies