9è Intercanvi professionals de l’educació Xauen-Girona

L’Associació ECCIT amb la col·laboració de la Federació d’Educació de CCOO a comarques gironines  posem en marxa una la novena edició de l’Intercanvi de mestres, professorat i educadors i educadores socials de Girona i Xauen.

Malgrat les dificultats d’aquest intercanvi en temps del COVID 19, hem volgut posar a tota la nostra gent a treballar pel projecte sabent que no podem renunciar a les necessitats existents. L’Intercanvi és una eina important pels educadors i docents d’ambdues ciutats que serveix per obrir ponts de col·laboració i establir dinàmiques de formació i d’intercanvi de bones experiències educatives, així com per donar respostes compartides en aquest nou context.

Aquest intercanvi és més necessari que mai i es presenta amb un nou format que té tres eixos fonamentals:

-L’intercanvi d’experiències entre escoles de les dues ciutats

-El foment de la formació dels docents de les zones rurals del Marroc davant les noves necessitats mitjançant la cooperació escolar.

-La creació d’una xarxa activa de professors i educadors de Xauen que doni suport a l’alumnat afectat per la desigualtat educativa i social i la pobresa digital al món rural.

La primera Jornada virtual d’aquest novè intercanvi serà el 30 de juny a les 19 hores catalanes (20h marroquines) i compte amb la participació de 50 docents (25 de Girona i 25 de Xauen).

Aquest intercanvi es farà en tres seminaris a distància els mesos de juny, novembre i desembre.

Us animem a participar-hi. Les places són limitades.

ECCIT

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/WAs1vjoLTkQUpDfR9