EDUCACIÓ

Quina és la situació de les escoles bressol privades arran de  l’estat d’alarma?

És hora que com a societat ens plantegem quin és el futur immediat que volem que tingui aquest servei. En cas de deixar-lo caure, a la tornada a la normalitat ens trobarem amb unes famílies que hauran perdut la possibilitat de tenir un espai socialitzador per a les seves criatures, i amb milers de treballadores que hauran perdut la seva feina. Llegeix més aquí

Educació dona orientacions als centres d’adults per al tercer trimestre

S’estableixen criteris pel que fa a l’acció educativa i l’avaluació dels diferents ensenyaments que imparteixen els centres de formació d’adults. Pots llegir-ho a la pàgina web del Departament. 

Materials informatius sobre la COVID-19 en diferents llengües

El Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers de CCOO de Catalunya ha elaborat diversos materials informatius sobre la COVID-19 en diferents llengües. Pots trobar-los tots aquí.

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Formulari d’inscripció al butlletí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies