CORONAVIRUS SARS-CoV-2 COVID-19. INFORMACIÓ ACTUALITZADA

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

Trobareu tota la informació a l'apartat de PREMSA (comunicats i avisos de tancaments de centres ordenats cronològicament) al següent enllaç:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/

El Departament d’Educació en el comunicat de 10/03 fa saber noves mesures de contenció del virus que complementen a les dels comunicats de 06/03, 05/03 i 26/02.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=383825

Entre les mesures preses hi ha la suspensió de fires, trobades, cantades o altres activitats que impliquin la participació de més d’un centre, la no participació al Saló de l’Ensenyament i la suspensió de les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris de l’alumnat d’FP i també els programes o projectes de l’alumnat d’ESO i Batxillerat en aquests centres.

El Departament ha comunicat als centres educatius que han de situar en llocs ben visibles els materials que ha produït el Departament de Salut en relació al coronavirus per tal de donar, de forma molt didàctica, informació sobre aquest virus i consells sobre com evitar-ne el contagi:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/

Des de CCOO considerem essencial que alhora els centres educatius tinguin els mitjans i recursos necessaris per realitzar la neteja i desinfecció de les instal·lacions, comptin amb la quantitat necessària d’expenedors de solució hidroalcohòlica distribuïts convenientment i els lavabos de tot el personal, especialment els de l’alumnat, estiguin proveïts de sabó i paper per poder fer un rentat de mans adequat.

CANAL SALUT

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

Indicacions i informacions sobre l'evolució del coronavirus COVID-19 respecte del món del treball (CCOO)

En les darreres setmanes ha sorgit una certa preocupació social per l'evolució del coronavirus COVID-19, malaltia contagiosa sorgida a la Xina que ha afectat persones de diferents països.

El 9 de març el Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha acordat un document de recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre el coronavirus.

Teniu tota la informació en el següent enllaç:

https://www.ccoo.cat/noticia/228586/indicacions-i-informacions-sobre-levolucio-del-coronavirus-covid-19-respecte-del-mon-del-treball?id=228586#.XmiVv6hKjcs


MINISTERIO DE EDUCACIÓN Y FORMACIÓN PROFESSIONAL

A PREMSA (recomanacions ordenades cronològicament)

https://www.educacionyfp.gob.es/prensa.html

SEPIE- MESURES ESPECÍFIQUES ERASMUS +

http://www.sepie.es/coronavirus.html

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies