29 de març: notícies de les repercussions laborals del coronavirus a l’àmbit educatiu

Noves restriccions sobre el treball en les activitats no essencials

EL BOE encara no ha publicat cap norma per concretar les decisions del Consell de Ministres reunit avui mateix. Aquí podeu llegir el comunicat de CCOO de Catalunya al respecte.

Material de protecció pel sector de residències

El Govern de la Generalitat ha comunicat que des d’avui mateix s’està procedint al repartiment de  materials de protecció contra el Covid-19 a totes les residències i a  les que tenen algun cas positiu de coronavirus, altres kits addicionals de prevenció. Teniu totes les dades a la pàgina web de la Conselleria.

Documentació tècnica relacionada amb la crisi del coronavirus

Si necessiteu conèixer a fons les diferents normatives i recomanacions sorgides les últimes setmanes amb relació a les conseqüències laborals d’aquesta emergència sanitària, teniu a la vostra disposició aquest apartat de la web de CCOO de Catalunya.

 

La Federació d’Educació de les CCOO de Catalunya publica diàriament les principals novetats de les repercussions laborals al món educatiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Anireu trobant referències als diferents sectors en la mesura que es produeixin. Us animem a subscriure-us i a compartir-ho amb tothom que pugui tenir interès

Fomulari d’inscripció al butlletí