Des de CC.OO denunciem que l’obertura dels centres educatius per a la pre-inscripció presencial s’està fent sense les degudes mesures de protecció per als treballadors/res.

El CEB, a hores d’ara, no ha presentat un Pla de Restabliment de reobertura de centres educatius específic per al personal municipal, i tampoc els informes tècnics d’avaluació de riscos  necessaris.

El material facilitat als centres és clarament inadequat i insuficient:

  • Les mampares rebudes, sobre els taulells i taules no fan els dos metres d’alçada, amb la qual cosa no protegeixen adequadament.
  •  Les mascaretes rebudes són quirúrgiques, i no  FFP2, com marquen totes les instruccions. Això posa en risc al personal responsable d’atendre el públic.
  • No existeixen garanties en tots els centres que es puguin ventilar els espais regularment.
  • No tenim la confirmació que s’hagin proporcionat les mascaretes per a les persones usuàries amb cita prèvia que no les portin.
  • No s’ha proveït a tots els centres del material informatiu i de senyalització per tal que els usuaris facin un ús que respecti les mesures necessàries de protecció.

A les diferents reunions del Comitè de Salut Laboral hem manifestat el que necessiten els centres per fer aquesta feina essencial per a la ciutadania de Barcelona.

Veiem que el que ha arribat no s’adequa al demanat.

CC.OO i UGT hem fet arribar un escrit a RRHH del CEB, RRHH de l’Ajuntament de Barcelona i al Govern de l’Ajuntament de Barcelona.

ESCRIT DE LES DELEGADES DE PREVENCIÓ CCOO I UGT

PER A QUALSEVOL DUBTE US PODEU ADREÇAR A LA VOSTRA REFERENT DE CCOO:

SUSANA INAC (PAS), MARIA SORIANO (PRIMÀRIA), ROSA JANER (SECUNDÀRIA I FP) I RAQUEL PÈREZ (PAE)

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.