PASEducació Ajuntament de Barcelona

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

En el document  Catàleg Transversal2021_OA.xlsx trobareu una descripció de tota l’oferta que, des de la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu, s’ofereix com a formació transversal a l’Ajuntament de Barcelona i els seus ens instrumentals dins el període 2021. Les accions estan ordenades pels diferents àmbits d’actuació i trobareu les dades bàsiques de cadascuna.

Podeu triar com a màxim 2 accions formatives. L’elecció ha d’estar orientada al lloc de treball (s’han de respectar els col·lectius a qui s’adrecen les diferents accions) i serà validada per l’Àrea de Recursos Humans i Organització del Consorci d’Educació de Barcelona.

Tingueu en compte que algunes accions formatives tenen requeriment previs i/o observacions importants (cal tenir coneixements previs, o fer una prova, etc). Trobareu la informació al camp OBSERVACIONS. 

ATENCIÓ! Totes les accions formatives d’ofimàtica requereixen fer una prova de nivell per comprovar que es tenen els coneixements suficients per poder seguir el curs. En cas que al moment de fer la convocatòria es comprovi que la persona no ha superat la prova de nivell, la preinscripció s’anul·larà.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos relacionats han d’enviar un correu a formacio.ceb@gencat.cat  abans de les 12:00 hores de dijous dia 3 de desembre  indicant les següents dades:

codi acció formativaNom acció formativaCognom 1 Cognom 2NomDNIEmail(corporatiu)
      

Cal que respecteu el format de la plantilla de recollida de dades. És imprescindible que figurin TOTES les dades (primer i segon cognom, nom, DNI i correu corporatiu) i el codi i nom de l’acció formativa. Només són vàlides adreces de correu corporatives, no són vàlides ni adreces genèriques ni Gmail, Hotmail, Yahoo, etc. 

Es molt important que el DNI estigui escrit sense punts ni espais (p.e.: 46889345Y)

En el moment que l’Ajuntament confirmi l’assistència  a un curs, rebreu la comunicació pertinent.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies