Des de CCOO volem informar que avui, 11 de juny de 2020, s’ha publicat la llista provisional de mèrits, de la convocatòria de 82 places de subaltern/a de l’Ajuntament de Barcelona.

LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS SUBALTERNS

Les persones aspirants disposaran d’un termini màxim de 10 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la llista provisional de mèrits, per presentar les al·legacions que considerin convenients.

Per formular les seves al·legacions les persones aspirants hauran d’accedir al tràmit “sol·licitud telemàtica”, en l’apartat “Sol·licitud de participació” de la convocatòria“Subaltern/a” en l’espai d’Oferta Pública de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona.

Un cop iniciat el tràmit, hauran de triar l’opció “Esmenar documentació complementària” i adjuntar un document en format pdf amb les seves al·legacions en el camp “Document 1”.

Igualment, en cas que ho considerin necessari, les persones aspirants podran annexar en el camp “Document 2” la corresponent documentació acreditativa.


Per dificultats tècniques que es puguin presentar a l’adjuntar la documentació de lesal·legacions les persones aspirants podran adreçar-se al correu electrònic [email protected] indicant en l’assumpte “Mèrits 82 places de subaltern/a”. En cap cas aquest correu substitueix el tràmit de presentació d’al·legacions.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.