L’IMEB rectifica la clàusula del nomenament del personal suplent de les Escoles Bressol Municipals, que implicava la suspensió de contracte en cas que s’ordenés el  tancament de centres.

Davant la pressió de CCOO a l’Administració des de setembre mitjançant la preparació d’un recurs d’alçada, que hem fet arribar als treballadors i treballadores, en contra de la clàusula en els nomenaments de les substitutes de les escoles bressol de Barcelona, avui mateix la Gerència de l’IMEB ens informa que la clàusula queda inhabilitada i estan preparant la instruccio pertinent.
Les noves contractacions ja no portaran aquesta clàusula.

Durant el mes de Setembre les treballadores i treballadors suplents de les escoles bressol  de Barcelona ens van exposar la seva indignació davant la incorporació d’una nova clàusula en els seus nomenaments que implicava la suspensió de contractes en cas que s’ordenés el tancament dels centres on prestaven els seus serveis. 

Des de CCOO vam  denunciar aquesta clàusula i vam demanar a la Gerència de l’IMEB, a la Comissionada d’educació i al Consell Rector de l’IMEB la seva  suspensió immediata.

Aquesta clàusula significava una major precarietat laboral, una discriminació dels treballadors i treballadores suplents i un menyspreu a la seva feina.

Davant la negativa de retirar-la i assessorats pel nostre gabinet jurídic vam emprendre les mesures legals oportunes.

CCOO vam fer arribar a les treballadores i treballadors afectats un RECURS D’ALÇADA contra aquesta clàusula per interposar a l’Ajuntament de Barcelona, com a pas previ, tal com deia la notificació disposaven d’un mes per al recurs, per no acceptar-la.

A la comissió de plenari els grups municipals van votar en contra d’aquesta clàusula.

Celebrem que al final s’ha retirat aquesta clàusula abusiva i discriminatòria i donem les gracies pel suport a tot el col·lectiu d’Educadores

CCOO SEMPRE AL COSTAT DE LA GENT

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.