PASPAELaboralsPAS/PAE (ajBCN)Educació Ajuntament de BarcelonaBressol (ajBCN)Infantil i Primària (ajBCN)Secundària-FP (ajBCN)Música i conservatori

  • S’ha publicat la llista provisional del FAS 2019.
  • El termini de presentació de reclamacions i esmenes per part de les persones que van sol·licitar les ajudes és del 12 al 26 de juny (inclosos). Rebreu un comunicat per informar-vos, a més d’un recordatori abans de finalitzar el termini d’al·legacions (per a qui tingui intranet). Qui no hi té accés ha de demanar la informació a la direcció del seu centre que rebrà la llista provisional.
  • Per presentar una reclamació o esmena cal enviar un correu electrònic a l’oficina d’atenció al personal (oap@bcn.cat) de la gerència de Recursos Humans i Organització, indicant a l’assumpte: “FAS 2019”.
  • Està previst que la publicació definitiva de la llista sigui a l’agost i l’abonament de l’import de l’ajuda s’efectuï a la nòmina d’agost.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies