Des de CCOO us comuniquem que el dilluns 2 de Novembre el departament de serveis jurídics de IMEB ens ha comunicat formalment la petició a la Gerència del IMEB per a què procedeixi a l’esmena dels nomenaments efectuats des de 1 de setembre del 2020.

La resolució es comunicarà a les treballadores mitjançant notificació al correu corporatiu, de la mateixa manera que es notifiquen els nomenaments, cessaments, etc. És per aquest motiu que no es publicarà a la Gaseta Municipal.

Desprès de dos mesos portant a terme diferents accions legals i socials, a data 31 d’Octubre el president de l’IMEB disposa:

1. ORDENAR al Gerent de l’IMEB com a òrgan competent per al nomenament de personal funcionari interí  d’acord amb l’article 12.h) dels Estatuts de l’IMEB que, en compliment de l’acordat a la Comissió de  Drets socials, cultura i esports de data 20 d’octubre de 2020, procedeixi a l’esmena dels nomenaments  emesos des de 1 de setembre de 2020 de personal interí de substitució de les escoles bressol  municipals eliminant l’antecedent segon que indica que “en cas que s’ordeni el tancament de l’escola  bressol on es presta presencialment el servei d’educador/a escola bressol, quedaran sense justificació la  necessitat i la urgència que han originat la substitució transitòria del titular”, i eliminant de l’antecedent  quart i del text de la resolució la referència a “i mentre l’escola romangui oberta” com a condició de  manteniment del nomenament.

 2. COMUNICAR la present resolució a les representants de les treballadores i treballadors de les escoles  bressol municipals

Des de CCOO som conscients del malestar i neguit que ha generat aquesta situació a totes les treballadores i treballadors, per això us volem agrair la confiança que ens heu mostrat durant aquests procés.

GRACIES PEL VOSTRE SUPORT !!!!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.