PASEducació Ajuntament de Barcelona

El 29 d’octubre de 2020,s’ha publicat la llista definitiva de les oposicions de subaltern/a de l’Ajuntament de Barcelona.

LLISTA DEFINITIVA MÈRITS

CLASSIFICACIÓ FINAL OPOSICIÓ SUBALTERN/A

La compulsa es realitzarà entre els dies 30 d’octubre i el 18 de novembre, ambdós inclosos, i es procedirà de la forma següent:
1.- Quan es tracti de personal en actiu de l’Ajuntament de Barcelona, les persones aspirants rebran comunicació per part de cada sector, districte o institut on hi estiguin adscrites, per tal de ser informades de la documentació a aportar, així com del dia i l’hora per efectuar-ne la compulsa.
2.- Les persones aspirants que mai hagin estat personal d’aquest Ajuntament hauran d’adreçar-se a la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu, al carrer de l’Escar 1, 2a planta, en horari de 9:00 a 14:00 hores en el termini indicat.
En aquest cas, hauran d’aportar originals i fotocòpia dels requisits exigits a la convocatòria (titulació acadèmica, DNI o NIE i certificat de llengua catalana i/o castellana) i dels mèrits aportats.

CONVOCATÒRIA COMPULSA DE DOCUMENTACIÓ

Per qualsevol dubte CCOO estem a la vostre disposició

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies