COMUNICACIÓ PERSONAL MUNICIPAL DE RISC AL CEB

Des de CCOO us volem informar que avui, 7 de maig de 2020, el Consorci d’Educació de Barcelona, ha enviat un correu a tota la plantilla municipal per a que es comuniqui el personal de risc.

Tota la plantilla ha de contestar aquesta enquesta, per poder prevenir en la salut laboral.

“Benvolgut/da,

En primer lloc, desitgem que tu i la teva família estigueu bé.

D’altra banda, informar-te que, quan les autoritats sanitàries així ho recomanin, es podrà tornar a treballar de forma presencial. Amb tot, caldrà vetllar per la protecció de la salut dels treballadors i les treballadores i determinar, tant en funció de les persones vulnerables al Covid-19, com en funció de les tasques, els espais de treball, etc., com s’haurà de fer aquest retorn.

A més, properament s’iniciarà el procés de preinscripció per a l’alumnat pel curs 2020-2021. Està previst que aquest procés es dugi a terme majoritàriament de forma telemàtica, en una primera fase i de forma presencial, en una segona fase, per a aquelles famílies que no hagin pogut fer-la de forma telemàtica.

És per aquests motius, que s’està duent a terme la identificació de les persones que puguin ser susceptibles de pertànyer als col·lectius amb especial sensibilitat al virus.

Per a que puguis conèixer si pertanys a algun d’aquests grups, et demanem que omplis el formulari que trobaràs en l’enllaç següent:

ENQUESTA PERSONA DE RISC DEL CEB

Un cop realitzat, podràs comprovar si pertanys o no a aquest col·lectiu. En el cas que alguna resposta sigui afirmativa, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals del Consorci d’Educació, es posarà en contacte amb tu per assessorar-te en quant a la teva reincorporació presencial al lloc de treball.

Atentament,”