L’IMEB està preparant el Pla de restabliment del treball, segons la normativa de l’Ajuntament i del decret del dia 24 d’abril. Aquest pla parla de mesures d’higiene personal, ambientals (garantir la ventilació, augmentar la neteja,…), organitzatives ( distància de 2 metres…) i de prevenció col·lectiva (aforament i la resta de condicions seran per sectors: docents, educadores, administratius, etc.)

L’Ajuntament farà arribar als centres de treball els equips de protecció individual (EPI): guants, mascaretes i hidrogel.

L’IMEB ha comprat mampares de separació.

A l’edifici de l’IMEB es planificaran les vies d’entrada i sortida per poder conservar les distàncies de seguretat i s’instalaran mampares de separació on calgui. La cuina i l’office estaran tancats.

Es posaran Cartells informatius de prevenció en totes les dependències.

GRUPS VULNERABLES

El servei de salut ha rebut 171 correus de persones vulnerables.

La Rosa Escofet (tècnica de salut) està dissenyant el protocol de gestió dels casos del personal vulnerable juntament amb la mútua Quirón prevenció, de tal manera que el personal no s’hagi de desplaçar per verificar la seva situació. Sense passar aquest control no es dirà si la persona s’ha de reincorporar.

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA ALS CENTRES DE L’IMEB

Aquests processos administratius es preveu que comencin la segona quinzena de maig i acabin a finals de juny.

Preinscripció: obriran els centres per a les famílies que no poden fer-ho de forma telemàtica, serà només per una setmana i amb hores concertades.

Els equips poden gestionar els torns per a que no siguin les mateixes persones però sí sempre els mateixos grups de feina.

Matrícula nova: obriran els centres a les famílies dues setmanes, ja que és un tràmit que s’ha de fer de forma presencial.

Els equips poden gestionar els torns per a que no siguin les mateixes persones però sí sempre els mateixos grups de feina.

DES DE CCOO DEMANEM

Utilitzar mampares de protecció en les proves d’instruments de vent d’accés al conservatori.

Realitzar plans de contingència i restabliment per a la tornada als centres tenint en compte les indicacions sanitàries de cada moment.

Realitzar l’avaluació de riscos de cada lloc de treball i de cada centre i que s’incorporin les mesures preventives corresponents.

Realitzar tests a tot el personal quan obrin els centres, ja que són treballadors i treballadores de primera línea.

TOTES LES PERSONES DE RISC HEU REBUT UN CORREU PER A QUE INFORMEU DE LA VOSTRE SITUACIÓ.

Per qualsevol consulta estem a la vostre disposició

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.